Feedtuber

De Feedtuber is de nieuwste ontwikkeling in het opslaan van ruwvoer en co-producten.
Inslurven van veevoeders is wereldwijd al tientallen jaren een veelgebruikt systeem om producten veilig en snel zuurstofvrij te bewaren. De productkwaliteit blijft door conservering optimaal en er wordt bespaard op arbeidskosten: afdekken van de kuil is niet nodig.

In Nederland is inslurven van co-producten vooral bekend geworden door de vrachtwagenslurf; 35 ton product direct vanuit de vrachtwagen in een slurf afgeleverd. Vanuit de vrachtwagenslurf ontstond de behoefte om meerdere vrachten (vanaf 100 ton) in 1 slurf op te slaan. Om aan deze vraag te kunnen voldoen werd in 2013 de Eurobagging machine geïntroduceerd. De uitlevering via Eurobagging werkt naar alle tevredenheid echter verlangt deze wijze van inslurven veel ruimte.

Feedtuber biedt de oplossing

Voor locaties met beperkte ruimte heeft Duynie in samenwerking met Machines4Green de Feedtuber ontwikkeld. De Feedtuber heeft een werkbreedte van 3,3 mtr., neemt weinig ruimte in beslag en heeft een grote capaciteit. De machine is geschikt voor de Nederlandse markt, is RDW gekeurd en wordt als oplegger achter een vrachtwagen getransporteerd. Hierdoor is het werkgebied vergroot en dankzij het rupsonderstel is het niet meer noodzakelijk om de slurf op een verharde ondergrond te leggen.

50% korting op het inkuilen van Perspulp

Komende Perspulpcampagne geven wij 50% introductie korting op het inkuilen met de Feedtuber. (minimaal 100 ton) Daarmee kost het inslurven nog maar €  3,50 per ton.