De meest efficiënte manier van inkuilen

Voer opslag in een slurf!

De perfecte opslag in een folieslurf

Met de opslag van gras, snijmais, GPS, en ander ruwvoer soorten in de folieslurf, bespaart u niet alleen veel geld ten opzichte van bijvoorbeeld gewikkelde balen. De kwaliteit blijft ook nog eens perfect door een optimaal fermentatieproces en de capaciteit ligt hoger. De bagging machine levert na afloop een kant en klare slurf en geen extra werk meer van het afdekken of binnen halen van balen.

Hoge persdichtheid

Een slurf kan op iedere ondergrond in korte tijd geplaatst worden

Lage kostprijs per ton

Hoogwaardige en lucht dichte opslag beperkt verlies in voerderwaarde

Laagste verliezen

Aanschaf van vaste opslag plaatsen is overbodig, grote volumes kunnen voordelig ingeslurfd worden

Rotortuber

De Rotortuber is geschikt voor alle ruwvoeders en kan in diverse uitvoeringen geleverd worden. Van eenvoudige tractor aangedreven machines tot complete zelfrijders die met vrachtwagentrekker vervoert worden.

De rotor garandeert een hoge persdichtheid in de slurf die naar keuze een diameter kan krijgen van 2,4 tot zelfs 3,6 meter, waarbij per lopende meter tot 7,5 ton product kan worden opgeslagen.

  • Afdekken kuilen niet meer nodig
  • Optimale fermentatie, iedere vracht direct zuurstofvrij

Feedtuber

Snijmais en GPS kan prima worden ingeslurfd met de Feedtuber. Deze machine met grote persvijzel geeft ruim voldoende verdichting. Voordeel van de persvijzel ten opzichte van de rotor bij snijmais is bovendien dat de structuur van de mais beter behouden blijft. De Feedtuber is een machine met eigen dieselmotor en kan worden geleverd als oplegger achter de vrachtwagen of in landbouwuitvoering waarbij hij getrokken wordt door een tractor.

  • Capaciteit tot 150 ton/uur

  • Werkbreedte slechts 3,5 meter