Feedtuber is vanaf heden het verkooppunt voor Geringhoff Grain Force machines voor het malen en inslurven van granen in Nederland en België.

Nieuw verkoopnetwerk

Geringhoff heeft de samenwerking met de vorige verkoper beëindigd. Er is besloten vanuit de fabriek in Ahlen zelf een netwerk op te zetten in Nederland en België is gekozen voor Feedtuber. Jan-Dirk van der Tol, eigenaar van Feedtuber, is 25 jaar actief in de verkoop maar ook productie van machines voor het inslurven van veevoeders en biomassa. Van der Tol; “De GrainForce was bekend bij ons en we zijn verheugd dat we dit merk mogen toevoegen aan ons pakket van hoogwaardige inslurfmachines”.

Grain Force

Geringhoff produceert de machines nu onder de naam Grain Force. De Grain Force beschikt over unieke eigenschappen. Het is een modulaire machine die zowel voor het malen van granen als het inslurven van silage kan worden ingezet. Voor het malen maakt de machine gebruik van de Geringhoff CGM-S330 molen met 11 contramessen. De contramessen zijn afhankelijk van de gewenste fijnheid individueel instelbaar zijn.

Ook voor silage

De maalmolen kan eenvoudig worden vervangen door een 5m3, silagetrechter. Deze stortbunker is voorzien van een doseerrol en 4 losrollen, die zorgen voor een probleemloze toevoer van het materiaal naar de persschroef. De machine kan worden voorzien van diverse tunneldiameters, afhankelijk van de gewenste voersnelheid uit de folieslurven.

Specialist op het gebied van inslurven

Feedtuber, gevestigd in Lemmer (NL), produceert grote silage inslurfmachines en is daarnaast importeur van dit type machines van Budissa BAG uit Duitsland.

Service en onderdelen

Naast de levering van nieuwe en tweedehands machines zal Feedtuber ook de service en onderdelenlevering voor haar rekening nemen van machines die al op de markt aanwezig zijn.

Folieslurven

Daarnaast levert Feedtuber ook de benodigde folieslurven bij de machines. Gebruikers van de Grain Force (Silo Force) machines kunnen daarvoor contact opnemen met ons.