Opslag van industriële bijproducten

Bijproducten

Opslag van industriële bijproducten

Feedtuber heeft speciale machines ontwikkeld voor opslag en verwerking van biomassa. Laagwaardige biomassa komt vrij in de landbouw, tuinbouw en bosbouw en tevens uit de foodindustrie. Het vindt een toepassing in bijvoorbeeld de compost- of biogas-productie. Door de aandacht voor een meer circulaire economie worden steeds meer toepassingen ontwikkeld, zoals de productie van bioplastics, karton of voedereiwit uit biomassa.

Geen opslagverliezen

Een slurf kan op iedere ondergrond in korte tijd geplaatst worden

Arbeidsbesparing

Afdekken van kuilen of dure afdeksystemen niet meer nodig

Geen leksappen

Slurf is rondom dicht waardoor leksappen in de slurf blijven

Feedtuber

De grote zelfrijdende bagging machine met persvijzel. Met een werkbreedte van 3,5 meter kan hij op nagenoeg ieder plek op het erf een slurf leggen. De machine is geschikt voor hoeveelheden groter dan 100 ton. Door het snelle vervoer over de snelweg is de machine snel inzetbaar in een groot werkgebied. Wilt u minder dan 100 ton bijproduct aanschaffen dan is de truckbagger (link) een goed oplossing.

  • Geen opslagverliezen

  • Geringe werkbreedte, past op elk erf

Truckbagger

Eén volle vracht direct uit de vrachtwagen in de slurf op het erf geleverd. Dat is het idee achter de truckbagger. De pers achter op de walking floor trailer perst ter plekke het product in de slurf. Geen verliezen en de kuil hoeft niet meer te worden afgedekt. De truckbagger is leverbaar voor iedere walking of moving floor trailer en kan in 15 minuten worden aan- en afgekoppeld.

  • Elke vracht veilig opgeslagen

  • Geen schimmelvorming